EL Gordo – ŠPANĚLSKÁ NÁRODNÍ LOTERIE

Jackpot Banners

Jackpot Banners

Jackpot Banners

Historie:

El Gordo de la Primitiva, spíše známější jako El Gordo, je španělská národní týdenní loterie. Hra je akreditována Loterías y Apuestas del Estado, oficiálním regulačním orgánem a jediným emitentem licencovaným ve Španělsku. Existují různé variace El Gordo loterie a jméno je také použito v odkazu na Španělskou Vánoční Loterii (El Gordo de Navidad). Loterie El Gordo nabízena na našich stránkách je tažena jednou týdně.Loterías y Apuestas del Estado byla založena v roce 1985 a jejím úkolem je efektivní řízení nejenom samotných loterií, ale také spory, které mohou nastat.

Jak to funguje:

El Gordo de la Primitiva nabízí garantovanou minimální cenu a dosáhla jackpotů s více než 22 miliony Euro. Účelem hry je, že zákazníci musí vybrat 5 čísel ze základní skupiny míčků (od 1 do 54) a 1 číslo z druhé skupiny míčků (0 až 9), nazývané „klíčové číslo“. K vyhrání jackpotu musí správně uhodnout všech 5 čísel z první skupiny čísel a extra-číslo z druhé.  K dispozici jsou dodatečné úrovně, hodnoty druhotných cen jsou vytvořeny podle objemu prodeje z předcházejícího týdne losování. Každý vstup má šanci 1 z 19 vyhrát cenu.

El Gordo losy jsou prodávány prostřednictvím maloobchodních prodejen po celém Španělsku, ale je důležité si uvědomit, že losy není možné zakoupit v neděli, což znamená, že naše uzávěrka pro losy El Gordo je 13:00 GMT v sobotu před losováním, s cílem umožnit našim kupujícím dostatek času k zakoupení všech vstupů.

El Gordo losování se koná v neděli ve 13:00, španělského času. Jakmile jsou výsledky potvrzeny pár hodin po té, budou vám zaslány emailem.

K zakoupení losu a nárokování ceny musí být všem zákazníkům alespoň 18 let. Hráči nemusí být držiteli španělského občanství, ani nejsou povinni mít trvalý pobyt ve Španělsku. Jednou z předních výhod El Gordo loterie je, že výhry nejsou ve Španělsku zdaněny. Prosím vemte na vědomí, že některé země mohou také vybírat daně za mezinárodní výhry.

Zdroj: http://www.moje-obchody.cz/en/online-betting/

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.