Super Vítězství V Italské SuperEnaLotto

Šílenství kolem přehouplého jackpotu skončilo v sobotu večer – jackpot italské loterie SuperEnaLotto byl vyhrán. Zúčastnili jste se losování?

SuperEnaLotto překonalo své 100-té přehoupnutí minulý týden. Vítězné losování bylo 102-hým přehoupnutím s jackpotem sedícím na neuvěřitelných €94 000 000. Ať už jste zvyklí se dívat na jakákoliv čísla, toto je pěkně velké! Podívejme se blíže na nějaké důležité roky v existenci SuperEnaLotto.

1997 – počátek

Od zahájení SuperEna lotto v roce 1997 se tato loterie osvědčila mnohokrát a nyní je jednou z nejpopulárnějších evropských loterií. Chápeme proč! Bez horní hranice jackpotu a počtu přehoupnutí jackpotů se hlavní cena udržuje stále větší a větší. Komu by se to nelíbilo?

2008 a 2009

2008 a 2009 byly pro tuto italskou loterii velkými roky. Jen v roce 2008 vyprodukovalo SuperEnaLotto 5 vítězů jackpotu a celkem si domů odnesli vítězství v hodnotě více než €229 milionů.

2008 byl také rokem, kdy byl poražen vlastní rekord ve vyplacení v té době největšího jackpotu v historii italského lota. Jeden šťastný hráč šel domů se €100 milionovou cenou.

Superenalotto

Tento rekord se držel po jen velmi krátké období, kdy v 2009 dosáhl nové nejvyšší částky jackpotu. Nebyla to jen největší výhra v historii loterie SuperEna, ale také největší jackpot, který byl kdy vyhrán jediným vítězem v evropské historii. Po 8 měsících přehupování si domů šťastný hráč odnesl monstrózních €147 milionový jackpot. Jaká to báječná cesta zahájení 2-hé dekády 21. století?

A teď co?

Nenechte se zmást vybraným jackpotem SuperEnaLotto. Přestože klesl zpět na €25 milionů, je to stále velmi atraktivní suma peněz k vyhrání. Plus SuperEnaLotto je jednouz nejjednodušších her ke hraní, vše co musíte udělat je vybrat si šest čísel – nemusíte si dělat starosti kvůli extra číslům či řadě čísel!

Samozřejmě to není jen Evropa, která nabízí úžasné loterie. Kdo by mohl zapomenout na americký jackpot loterie Mega Millions před pár měsíci nazpět? Obrovský $656 milionový jackpot zlomil všechny rekordy v knihách historie loterie.

Je to zcela upřímně neuvěřitelně těžké zvolit si mezi všemi velkými jmény loterií. Nemáme vám to za zlé, pokud se nemůžete rozhodnout. V tomto případě, proč nezkusit jeden z našich balíčků VELKÝCH 5? Tato možnost balíčku zahrnuje losy do následujích loterijních losování:

  • Eurojackpot
  • Euromillions
  • SuperEnaLotto
  • USA Powerball
  • Mega Millions

Zažijte to nejlepší co nabízí, jak Evropa – tak Amerika. Kdo říká, že nemůžete dostat to nejlepší z obou kontinentů?

Play Now

Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality se štítky a jeho autorem je admin. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.