Ozlotto – AUSTRALSKÁ NÁRODNÍ LOTERIE

Jackpot Banners

Jackpot Banners

Jackpot Banners

Historie:

Oz Lotto je australská národní loterijní hra, kterou spravuje Tattersall a je hrána v úterý večer. Byla představena 26.února 1994 a propagovaná jako první plně národní loto hra v době, kdy stát Jižní Nový Wales nebyl součástí Saturday National Lotto (Sobotní Národní Loterie).

Původně hra vyžadovala výběr šesti čísel ze 45. Nicméně od 18. října 2005, začalo být losováno sedmé číslo, což výrazně prodlužuje šance výher 1. Stupně (blízko, ale ne déle, než Powerball). V souladu s touto změnou, se značka pro Oz Lotto změnila v mnoha státech, aby byl zdůrazněn sedmý míček (včetně nových jmen, jako je Super 7’s Oz Lotto v Tatts regionu a Oz 7 Lotto v Queenslandu).

Vzhledem k zavedení sedmého čísla, Oz Lotto nabízí extrémně vysoké jackpoty a zvyšuje šanci na přehoupnutí. Oz Lotto nabízí počáteční jackpot $2 000 000.

Oz Lotto současně drží rekord největšího jackpotu australské loterie. Původně zaručených $90 milionů, sdíleli dva vítězové (z Queenslandu a Jižní Austrálie) skupinu 1. Stupně, $106 549 984.76 v losování ze dne 30. června 2009.

Stupně cen:

Stupeň Požadovaná Vyhrávající Čísla  
1. Stupeň 7
2. Stupeň 6 + dodatkové
3. Stupeň 6
4. Stupeň 5 + jedno nebo dvě dodatkové
5. Stupeň 5
6. Stupeň 4
7. Stupeň 3 + jedno nebo dvě dodatkové

Zdroj: http://www.moje-obchody.cz/en/online-betting/

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.