Losy SuperEnaLotto za poloviční cenu

MegaLoto.cz nabízí losy SuperEnaLotto za poloviční cenu, až do 17. března!

 

Březen je měsíc, kdy mají všichni trochu blíže k bláznovství a odtud pochází i název ‘březnové šílenství’. V MegaLoto.cz se rozhodli, že se lehce zblázní a nabídnou báječnou slevu, extrémně populární losy do italské loterie SuperEnaLotto za poloviční cenu.

Ano, je to tak! Losy SuperEnaLotto byly zlevněny o 50% a prodávají se tedy za poloviční cenu!

Kdy byste měli hrát SuperEnaLotto?

Italské SuperEnaLotto momentálně drží rekord 4. největšího nabídnutého jackpotu v Evropě – závratných €177,7 milionů!

V současnosti sedí jackpot SuperEnaLotto na €50,1 milionech a jeho výhra by jistě byla atraktivním přírůstkem k vašemu bankovnímu účtu. Ve skutečnosti jsme si jisti, že by to změnilo Váš život ve více směrech, než si možná umíte představit.

Pokud jste nováčkem v hraní této báječné loterie, pak nyní je ten perfektní čas, abyste vyzkoušeli SuperEnaLotto.

Jestliže jste již veteránem ve hře této hry, pak si během tohoto propagačního období (4. – 17. března) udělějte zásobu losů dopředu.

Březnové šílenství na MegaLoto.cz


Jak získat slevu?

Velice snadno – jediné, co je třeba udělat je hrát! Prostě umístěte své vstupy jako obvykle a cena bude automaticky snížena.

Vemte prosím na vědomí, že cena, kterou uvidíte na stránkách během propagačního období je již zlevněnou cenou. Z této ceny již nebude následovat žádný další odpočet.

Nabídka se nevztahuje na účty s již zlevněnými losy SuperEnaLotto či na již zlevněné produkty, jako jsou balíčky.

Na co ještě čekáte?

Obstarejte si losy SuperEnaLotto za poloviční cenu, než bude pozdě. Toto je jednorázová promo akce platná do 17. března.

Čekají na vás miliony Euro!

 

play SuperEna

Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality se štítky a jeho autorem je admin. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.