Do Města Přichází Nový Euro Jackpot

Jak už titulek napovídá, do města přichází nový Euro Jackpot a loterijní organizátoři dali jednoduše nové loterii přímočarý název – Euro Jackpot!

Ano, je to tak přátelé, jméno Euro Jackpot téměř shrunuje toto velmi očekávané nové loto. Zahrnuje devět evropských národů, včetně Německa, Estónska, Finska, Nizozemí, Islandu a Itálie a Euro Jackpot začne se štědrým €10 milionovým jackpotem, s možností násáhnutí až na €90 milionů.

Jak vyhrát Euro Jackpot

Euro Jackpot je modelován kolem velmi podobné struktury jako loterie Euromillions, kdy si hráči vybírají 5 hlavních čísel a 2 extra čísla.

Číselný formát Euromillions:

  • Loterijní hráči si volí 5 čísel z možných 50 a 2 extra ‘hvězdná’ čísla z možných 11 čísel.

Číselný formát loterie Euro Jackpot:

  • Loterijní hráči si volí 5 čísel z možných 50 a 2 extra čísla z možných 8 čísel.
Euro Jackpot

A tak jak můžete vidět, Euro Jackpot bude nabízet mírně lepší šance, než loterie Euromillions (1:59 milionu), ale jak je tomu obvykle v loteriích, kde je snažší vyhrát, nejvyšší jackpoty nebudou tak vysoké.

Stejně jako s loterií Euromillions, když byla poprvé představena, Euro Jackpot bude hrán jednou týdně v pátek večer. Losování se bude konat v Helsinkách, Finsku.

Euro Jackpot přichází již brzy

Pokud se nacházíte mimo zúčastněné evropské národy loterie Euro Jackpot, nedělejte si starosti, MegaLoto.cz vám nabídne svou mezinárodní službu nákupu losů této nové vzrušující evropské loterie.

Stejně jako se všemi ostatními loteriemi nabízených na MegaLoto.cz, se budete moci podívat na stránku Výsledky&Výhry na nejnovější výsledky loterie Euro Jackpot.

První Euro Jackpot losování se bude konat v pátek 23. března 2012. Zůstaňte naladěni pro více informací a představené nabídky loterie Euro Jackpot!

Zdroj: http://www.moje-obchody.cz/en/online-betting/

Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality se štítky a jeho autorem je admin. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.